Nieuws
14 oktober 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 6.5 update voor HTC Snap online

Tijdens de introductie van Windows Phone en Windows Mobile 6.5, begin deze maand, riep HTC nog uit volle borst dat zij met de HTC Touch2, de HD2, Pro2 en Diamond2 in een klap ‘wereldkampioen’ beschikbare Windows Mobile 6.5 toestellen waren.

Die ‘bescheiden’ uitspraak werd door de aanwezige pers met een lach begroet. Vooralsnog lijkt HTC in ieder geval aardig op weg want inmiddels is ook een Windows Mobile 6.5 update voor de HTC Snap beschikbaar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.