Nieuws
20 april 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 6.5 release op 11 Mei

Op een blog van Microsoft zelf wordt de datum 11 Mei genoemd waarop Windows Mobile 6.5 officieel gereleased gaat worden. Op zich geen vreemde keuze want dan is ook de opening van Microsoft's Tech Ed conferentie.

Letwel, vanaf die dag zal versie 6.5 beschikbaar zijn voor o.a. developers. Het zal daarna zeker nog enkele maanden duren voordat de eerste toestellen voorzien van Windows Mobile 6.5 op de markt komen.

Wellicht dat de eerste update's voor bestaande Windows Mobile 6.1 toestellen, die wel al geschikt zijn voor Windows Mobile 6.5, eerder beschikbaar komen, maar ook die zullen nog zeker even op zich laten wachten.

Maar ja, als er al een release datum bekend is, dan zijn ze in ieder geval op de goede weg bij Microsoft, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.