Nieuws
22 april 2010 - Ron Smeets

Windows Mobile 6.5.3 upgrade voor de Samsung Omnia 2

De Samsung Omnia 2 is alweer een tijdje op de markt en tot nu toe heeft de Koreaanse fabrikant ook nog niet echt laten doorschemeren wanneer we een echte opvolger voor deze Windows Mobile Smartphone mogen verwachten. Wat wel al zeker is, is het feit dat de Samsung Omnia 2 niet geschikt is voor Windows Phone 7.

Volgens de Zweedse afdeling van Samsung zal voor het toestel in de tweede helft van Mei wél een upgrade naar Windows Mobile 6.5.3. Bovendien zullen alle Samung Omnia 2 exemplaren die vanaf eind Mei verkocht gaan worden standaard uitgerust worden met de nieuwste versie van Windows Mobile.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.