Nieuws
16 januari 2011 - Ron Smeets

Windows Marketplace en Xbox Live demo op de HTC HD2

Enkele dagen geleden zagen we al dat hackers er in geslaagd zijn om een werkende Windows Phone 7 ROM voor de HTC HD2 te maken. Dat toestel, zo was al langer bekend, krijgt namelijk geen officiele Windows Phone 7 update maar is er hardware technisch wel geschikt voor.

Hieronder staat nog een Windows Phone 7 demo op de HTC HD2. Daarin wordt aangetoond dat ook  services zoals Windows Marketplce en Xbox Live op de HTC HD2 werken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.