Entertainment
22 december 2010 - Ron Smeets

Windows 95 of 98 op de HTC HD2

Windows Mobile 6.5 was niet bepaald een succesnummer. Dankzij HTC Sense was het op de HTC HD2 nog wel te pruimen, maar verder moeten we die versie van het mobiele OS van Microsoft maar snel vergeten. gelukkig kan dat ook want inmiddels is het, veel beter presterende, Windows Phone 7 al beschikbaar.

Helaas zal de HD2 niet (zonder te hacken) naar Windows Phone 7 geupgrade kunnen worden. Mocht je echter toch genoeg hebben van Windows Mobile 6.5, dan kun je wellicht proberen om er Windows 95 of 98 op te zetten zoals in de video's hieronder gedemonstreerd wordt ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=DuN24yPokaY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.