Tablets
28 september 2011 - Ron Smeets

Windows 8 tablets worden een succes? (Infographic)

De presentatie van Windows 8 heeft de afgelopen week nogal wat online aandacht gekregen. Daarbij viel, via Twitter, vooral op dat in het overgrote deel van de reacties heel erg positief gesproken werd over het mogelijke succes van Windows 8 als Tablet OS. Mashwork maakte onderstaande infographic.

Of daarmee ook een grote concurrent voor de iPad en Android tablets opgestaan is zal natuurlijk moeten blijken als de eerste Windows 8 tablets beschikbaar komen, maar vooralsnog is de eerste 'ontvangst' positief te noemen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.