Accessoires
22 november 2010 - Ron Smeets

Windows 7 Tablet van LG in Korea te koop

Na Samsung heeft nu ook Korea's tweede fabrikant van mobiele gadgets een Tablet gelanceerd. De LG E-Note H1000B (lekker naampje ;-)) is geen compacte Android-, maar en grote (10.1 inch) Windows 7 tablet.

Voorlopig zal de tablet van LG alleen in Korea te koop zijn. Of, en zo ja wanneer, de LG E-Note bij ons uitgebracht gaat worden is nog niet bekend. In Korea kost deze tablet zo'n 620 Euro. Voor dat geld krijg je er bovendien een WiMAX router bij.

De belangrijkste specs:
- 10.1 inch touchscreen display (1366x768 pixels)
- 1.66GHz Intel Atom processor
- 1GB RAM
- 16GB SSD geheugen
- WiFi
- Bluetooth 3.0
- 2 USB poorten
- SD geheugenkaart gleuf
- Windows 7 Starter OS

LG-E-Note-1000-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.