Nieuws
09 november 2009 - Ron Smeets

Windows 6.5 Upgrade HTC Touch Pro2 nu ook beschikbaar

Tijdens de introductie van Windows Phone en Windows Mobile 6.5 beloofde HTC al dat voor ook de ietwat oudere modellen binnenkort een upgrade voor het nieuwe mobiele Microsoft besturingssysteem beschikbaar zou komen.

Welnu, eigenaren van de HTC Touch Pro2 hoeven niet langer meer te wachten want de Koreaanse fabrikant heeft afgelopen vrijdag de download van de Windows Mobile 6.5 update voor dat toestel online gezet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.