Nieuws
10 november 2015 - Ron Smeets

Windows 10 Mobile demo video De Edge browser en nog enkele nieuwe features van dichtbij bekeken

Over een paar weken liggen de eerste Windows 10 smartphones, de Lumia 950 (XL) en Lumia 550 pas in de winkels. Daarna duurt het nog een tijdje voordat de oudere Windows Phone 8 Lumia's geupdate gaan worden.

In de aanloop daar naartoe kun je natuurlijk verwachten dat Microsoft de nieuwe smartphone versie van Windows nog wat extra onder de aandacht gaat brengen. Dat doen ze onder anderen door middel van korte demo video's waarin een aantal features en functies getoond worden. In onderstaand filmpje zie je bijvoorbeeld de nieuwe Edge browser en de Outlook e-mail app. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.