Nieuws
30 augustus 2011 - Ron Smeets

Win één van de drie vrijkaarten voor Droidcon in Amsterdam

Op 22 en 23 november wordt de eerste Nederlandse editie van DroidCon, een Android conferentie, in Amsterdam georganiseerd. Wij geven de komende weken drie vrijkaarten weg. Lees verder om te zien wat je daarvoor moet doen.

Tijdens het tweedaagse evenement, waar wij verslag van zullen doen, worden de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen Android besproken. De topics die onder andere uitgebreid aan bod zullen komen zijn Android@Home, Android Ice Cream Sandwich, Tablets en hardware ontwikkeling en Android NFC en Security.

De organisatie heeft al enkele bekende en gezaghebbende deelnemers weten te strikken van onder andere Google, Orange, Motorola, LG, OpenIntents, Sony Ericsson, Ericsson Research, Reuters Media, Novoda, Qualcomm, AdMob, CapGemini, Holland9, Device Anywhere, PayPal, Deutsche Telekom, Vodafone, Alcatel-Lucent, comScore en HTC. Bij de eerste sprekers die op dit moment al vastgelegd zijn zitten onder andere medewerkers van Google, Cyanogenmod, Teleca, Noser Engineering en 0xlab. Binnenkort worden nog meer sprekers en het exacte programma onthuld.

Mocht je interesse hebben om naar droidcon te gaan dan heb ik goed nieuws. Mobile Cowboys heeft namelijk drie gratis toegangskaarten (voor beide dagen) ter waarde van 50 Euro (voorverkoop prijs) om weg te geven. Wat je daarvoor moet doen is niet zo moeilijk. Stuur een foto van jezelf met een Android toestel of Tablet naar redactie@mobilecowboys.nl en zorg ervoor dat die foto uitstraalt waarom jij persé bij droidcon aanwezig wil zijn. Alles mag, maar houdt het wel netjes ;-)). Je kunt je foto inzenden tot 15 september, 23u59. Kort daarna maak ik de drie winnaars bekend, inclusief de publicatie van de winnende foto's. Mocht je na 15 september nu niet bij de winnaars horen, dan heb je nog tijd genoeg om een early bird ticket te kopen. Die kosten, in de voorverkoop, maar 50 Euro. Ga je op de dag zelf naar de kassa, dan betaal je 195 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.