Nieuws
27 april 2011 - Ron Smeets

Win één van de 10 HTC Desire S smartphones op Koninginnedag

Nadat HTC op Goede Vrijdag al 100 smartphones weggaf bij het paaseieren zoeken in het Olympisch Stadion organiseert de Taiwanese fabrikant op Koninginnedag weer een weggeefactie. Helaas is wederom gekozen voor een lokatie in Amsterdam.

Tussen 15 uur in de middag en 19 uur in de vroege avond zal het HTC promotieteam aanwezig zijn op het Rembrandtplein in onze hoofdstad om aanwezige feestvierders op de gevoelige plaat te zetten.

De tien leukste foto's zullen op 2 mei op de Facebook pagine van HTC Nederland gepubliceerd worden. Dieze tien deelnemers winnen allemaal een HTC Desire S. Een leuke actie, maar wat mij betreft mag HTC de volgende keer ook wel weer eens voor een andere lokatie in Nederland (buiten de Randstad) kiezen ;-)

Maar goed, om de meeste kans te maken op een van de tien HTC Desire S toestellen moet je, behalve dat je die middag dus op het Rembrandtplein aanwezig moet zijn, er voor zorgen dat je 'origineel' op de foto staat, zo laat HTC weten. De Taiwanese fabrikant meldt verder dat de HTC Desire S een 'stylish' toestel is, dus ik neem aan dat je meer kans maakt in een 'stylish' outfit, maar dat is mijn idee erbij ;-) Meer info en de spelregels vind je op HTCtje punt NL.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.