Nieuws
17 september 2010 - Ron Smeets

Win 'n Toshiba Netbook: Friday Free Gift Lucky Bastard Show

De werkweek zit er weer bijna op, tijd voor een nieuwe Friday Free Gift Lucky Bastard Show. In samenwerking met Centralpoint.nl, Nederlands grootste webwinkel als het om computerproducten gaat, geven wij vandaag op DutchCowboys weer een te gekke prijs weg.

Deze week wordt jullie aangeboden; één exemplaar van de Toshiba AC100 Android netbook.

De Toshiba AC100 Android netbook is de eerste netbook van Toshiba die draait op het Android (2.1)-besturingssysteem. Deze compacte 10,1-inch Android-netbook (met een gewicht van slechts 819 gram) is in staat om binnen een seconde van de standby-modus naar de full-activity-modus over te schakelen. Hij kan zeven dagen lang in de standby-modus blijven staan. Bij intensief gebruik is het mogelijk om met één batterijlading ten minste acht uur over internet te surfen en/of video’s weer te geven. De AC100 is voorzien van WiFi en een ingebouwde 1,0 megapixel webcam. Bluetooth en 3G behoren ook tot de opties.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is het Twitteraccount @Centralpoint_nl volgen en het berichtje dat wij om 12:00 uur op DutchCowboys live zetten keurig ReTweeten vanaf je Twitter account via @Dutchcowboys. Waar wacht je op? Om 12.00 uur barst de FFGLBS weer los.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.