Nieuws
19 januari 2010 - Ron Smeets

Win 'n toestel bij Vodafone Lucky Calls

De 'Life's to short' commercials van Vodafone op TV zijn een regelrechte aanfluiting maar gelukkig werkt de provider ook met reclamebureau's samen die wel snappen wat mensen leuk vinden ;-)) Neem bijvoorbeeld de Lucky Calls actie.

Daar bel je, tegen normaal tarief, met een 015-nummer dat onder het toestel van jouw keuze staat, voert de code in en krijgt vervolgens direct Anouk aan de lijn die een vraag-en-antwoord spelletje met je speelt. Echt leuk gedaan dit. Beantwoord je alle vragen goed, dan maak je kans op het toestel dat je gekozen hebt.

http://www.youtube.com/watch?v=25rpgeRBTDI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.