Nieuws
18 december 2009 - Ron Smeets

Win 'n Jabra Stone in de Friday Free Gift Lucky Bastard Show

UPDATE (15u10): De show van vandaag zit er weer op. De winnaar zijn bekend. Onderaan dit artikel staan hun twitternamen ;-) Gefeliciteerd!

Het is zover! Zojuist is op onze Twitterfeed de tweet geplaatst die de start van de Friday Free Gift Lucky Bastard Show van deze week inluidde. Deze week kun je kans maken op een van de vier Jabra Stone Bluetooth Headsets. Hoe? Dat lees je hieronder.

Dat de ene draadloze Bluetooth headset de andere niet is, maakt de Jabra STONE meer dan duidelijk. Deze nieuwe aanwinst van Jabra biedt naast geweldige features ook een prachtig en innovatief ontwerp. En met name het ontwerp gaat niet ongezien voorbij. De Jabra STONE wist sinds de introductie op 15 oktober jongsleden in Nederland reeds twee awards in de wacht te slepen waaronder de Best Designed Accessory van Connexie. De headset is overigens amper zichtbaar voor het oog doordat de standaard on-face microfoon keurig weggewerkt is. De Jabra STONE combineert design met functionaliteit en wordt geleverd met een draadloze oplader in de vorm van een steen die de headset oplaat en beschermt wanneer je hem even niet in je oor draagt. Door het compacte formaat kan de headset gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Deze aantrekkelijk headset bevat de meest geavanceerde technologie waaronder de noise cancelling technologie. Wil je de headset hebben kost je dit in de winkel € 99,95.

Wil jij ook kans maken op een van de vier Jabra Stone Bluetooth Headset's die we deze week in samenwerking met Jabra en Battrex weggeven, zorg dan dat je op Twitter de accounts van @mobilecowboys en @pridepr volgt en retweet (1 maal is voldoende) de #FFGLBS tweet die zojuist (om precies 12 uur) live gezet is.

De winnaars van vandaag zijn: @ericbeugel (Eric Beugelsdijk), @tomvangemert (Tom van Gemert), @marcmaessen (Marc Maessen) en @gertdebra (Gert De Braekeleer). Gefeliciteerd en veel plezier met de Jabra Stone Bluetooth headset!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.