Entertainment
26 november 2014 - Ron Smeets

Win kaarten voor een reis door de Wondere Wereld van mobiele technologie Like ons en maak vandaag kans op twee kaarten voor Vodafone Firestarters

Wat zijn de meest veelbelovende innovaties op het gebied van mobiele technologie? Hoe beïnvloedt techniek ons leven in de toekomst? Wat is de next step in het werken met drones? Tijdens het launch event van Firestarters by Vodafone aanstaande donderdag neemt host Harry Glotzbach de aanwezigen op humoristische wijze mee op reis door de wondere wereld van mobiele technologie. De laatste gadgets worden getest en samen met experts wordt gekeken naar hoogtepunten uit ‘firestarters - the series’, vanaf december exclusief te zien op Discovery Channel.

Wil jij daar bij zijn? Wij geven vandaag 3 x 2 kaarten weg. Daarvoor moet je dus wel snel reageren want het event is morgenmiddag (27 november) om 16u30 al. Wat moet je doen? Ga naar de Mobile Cowboys facebook pagina, like ons en wie weet bij jij een van de drie gelukkigen die samen met een vriend(in) donderdag naar het Vodafone Firestarters event in Amsterdam gaat. De drie winnaars die elk twee kaarten krijgen worden rond vanavond bekend gemaakt. Ow, als je meedoet hou er dan dus rekening mee dat je morgenmiddag (vanaf 16u30) en het begin van de avond vrij houdt. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.