Nieuws
21 december 2010 - Ron Smeets

Win een van de drie Nokia C7's bij de Have A Ball kerstactie

Nokia heeft voor deze kerstperiode een leuke FaceBook kerstballenwedstrijd op stapel staan, Have a Ball. Deelnemers kunnen tussen nu en 6 januari elke dag een Kerstbal uit de boom plukken.

Op elke bal staat een van de letters van Nokia (N, O, K, I, of A). De letter op de kerstbal van jouw keuze wordt wel pas onthuld nádat je hem 'geplukt' hebt. Je moet dus goed gokken.

Op de laatste dag wordt ook een gouden kerstbal in de boom gehangen. Dat is een joker en die kun je inwisselen voor een letter die je op dat moment nog mist. Als je alle vijf de letters verzameld hebt, dan maak je kans op een van de drie Nokia C7's die de Finse fabrikant weggeeft. Om mee te kunnen doen moet je natuurlijk wel fan worden van de Nokia Facebook pagina. Nokia-Kerstbal-Actie-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.