Accessoires
26 mei 2008 - Redactie MobileCowboys

Win een van de drie Jabra BT8040 headsets

Wij hebben drie exemplaren van de Jabra BT8040 Bluetooth headset ontvangen die we gaan verloten onder onze lezers.

Wil je kans maken op een van deze headsets, stuur ons dan per mail (redactie@mobilecowboys.nl) een foto van jezelf in 'Handsfree mode'. Onder de inzendingen verloten wij eind volgende week dan drie van deze headsets. Vergeet niet je postadres erbij te vermelden natuurlijk.

De Jabra BT8040 is een compacte “in the ear” headset met een revolutionair ontwerp en superieure geluidskwaliteit. Voorzien van alleen de beste en allernieuwste technologieën, is de Jabra BT8040 perfect voor diegenen die niets willen inleveren op stijl en toch van kwalitatief hoogstaande audio willen genieten.

Met maar 10 gram in gewicht scoort de Jabra BT8040 hoog op audio gebied. DSP-technogie (Digital Signal Processing) vermindert het achtergrondgeluid. En wanneer het omgevingsgeluid harder wordt, dan wordt het audio-niveau aangepast en constant gehouden door het Intelligente volume beheer (Intelligent Volume Settings). Akoestische schokbescherming past het inkomende volume aan en beschermt het gehoor tegen harde, plotselinge geluiden. e-SCO verbetert de overdracht van geluid van headset naar telefoon en vermindert hinderlijk kraakgeluid.

In tegenstelling tot de meeste mobiele telefoons, maakt de Jabra BT8040 A2DP mogelijk. Dit betekent dat muziek vanaf MP3 spelers, het internet, een mobiele telefoon of PC draadloos beluisterd kan worden via de headset. En voorzien van de innovatieve MultiPoint™ technologie kan hij tegelijkertijd met 2 toestellen gepaired worden. Welke audio (zoals muziek) er ook afgespeeld wordt, de muziek pauzeert automatisch wanneer er een gesprek binnenkomt.

De Jabra BT8040 is uniek qua design: een “in the ear” headset zonder oorhaak. In plaats daarvan is hij uitgerust met de Jabra ‘Generation III’ eargels; standaard bijgeleverd in drie verschillende maten. Dit biedt optimaal “in the ear” draagcomfort en zorgt ervoor dat de headset perfect past op elk oor. De Jabra BT8040, met een lengte van 39mm, is een mooi gestyleerde headset en biedt het beste in design zonder ook maar enige kwaliteit in geluid te verliezen.

De belangrijkste specs / kenmerken van de BT8040 zijn:

- Comfortabele “in the ear” draagstijl – 3 verschillende maten gel-oordopjes inbegrepen in het pakket voor optimaal comfort

- A2DP voor het streamen van muziek

- DSP-technologie (Digital Signal Processing)

- Actieve vermindering van achtergrondgeluid (Active Noise Reduction)

- Intelligente volume beheer (Intelligent Volume Settings)

- Akoestische schokbescherming (Acoustic Shock Protection)

- MultiPoint™: kan tegelijkertijd met 2 verschillende toestellen gepaired worden

- Weegt minder dan 10 gram

- Tot 6 uur gesprekstijd – tot 200 uur standby

- Automatisch pairen, beantwoorden/beëindigen gesprek, voice dialing*, laatste nummer herhalen*, wisselgesprek/gesprek in de wacht*, microfoon uit, stilte-modus

- Oplaadbare batterij met mogelijkheid om op te laden via AC-snoer of via de PC met een USB-kabel

- L 46 mm x B 9 mm x D 82 mm

- Headset ondersteunt Bluetooth 2.0 – tot 10 meter bereikGerelateerde links:
Nieuwe 'jacob Jensen' design headset van Jabra
Gouden headset van Jabra
Swarovski headset van Jabra
Jabra gaat nep-headsets aanpakken
Onzichtbare Bluetooth headset

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl