Toestellen
21 juli 2009 - Ron Smeets

Win een van de 50 HTC Hero's

Nee, deze keer is het geen actie van of met Mobile Cowboys maar HTC geeft morgen en overmorgen (22 en 23 Juli) wel 50 HTC Hero's weg.

Daarvoor worden gedurende die twee dagen verspreid door het land stoelen geplaatst. Tips over de lokatie's van die stoelen worden op een speciale actiesite bekendgemaakt. Met behulp van Google Maps zou je de exacte lokatie bij jouw in de buurt vervolgens moeten kunnen vinden. Vergeet ook niet de speciale flyer uit te printen die, vanaf morgen, op dezelfde site staan.

De eerste deelnemer die met de flyer in de stoel plaatsneemt krijgt een HTC Hero. Toch een leuk vakantie kadootje, of niet. Je moet er overigens wel snel bijzijn na het bekendmaken van de lokatie's want de stoelen blijven overal maximaal 1 uur staan.

Ik zal morgen aanwezig zijn op een van de lokaties dus de kans bestaat dat je niet alleen een HTC Hero wint maar kort daarna ook nog op Mobile Cowboys te zien bent ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.