Nieuws
08 juni 2012 - Ron Smeets

Win een Nokia Lumia 900, 710 of 610 met je eerste mobieltje!

Enkele weken geleden stelde ik jullie de vraag wat de eerste mobiele telefoon was die je kocht of kreeg. Daarbij liet ik ook al doorschemeren dat, in ruil voor het mailen of posten op (en liken van) onze facebook pagina van een leuke, originele, foto van je eerste mobiele telefoon, je kans kon maken op een nieuwe smartphone.

Welnu, vandaag kan ik jullie melden dat ik Nokia bereid gevonden heb om niet één maar drie smartphones ter beschikking te stellen hiervoor. Ik mag mijn review exemplaren, die natuurlijk nog spik-en-span zijn, van de Lumia 900, de Lumia 710 en de Lumia 610 gaan verloten. De actie zal gedurende het hele EK voetbal lopen.

Dat betekent dus dat niet alleen de leukste, meest originele of opvallendste inzending kans maakt op een nieuwe smartphone, maar ook de nummer 2 en 3. De verdeling is eenvoudig, de beste inzending wint de Lumia 900, de op één na beste de Lumia 710 en de op twee na beste de Lumia 610.

Om kans te maken op een van deze drie Nokia smartphones heb je nog tot en met vrijdag 13 juli, 12u00 (wanneer Nederland hopelijk in een feeststemming verkeert) de tijd om jouw foto op onze facebook pagina te pagina posten of per email sturen naar redactie@mobilecowboys.nl. De winnaars worden worden, na beraad door de jury bestaande uit iemand van Nokia en ondergetekende, op 3 juli hier en op  facebook, bekend gemaakt. Over de uitslag kan natuurlijk niet gediscussieerd worden!

Dus, ga aan de slag en zet jezelf (als je dat wilt) op de foto met je eerste mobiele telefoon. Of bedenk en maak een andere leuke, originele foto van je eerste toestel. Hou het wel netjes natuurlijk ;-) Mocht je dat toestel niet meer hebben? 'Google-en' en Photoshoppen mag ook! ;-) Er zijn de afgelopen weken al diverse inzendingen binnengekomen. Die dingen natuurlijk ook gewoon mee naar een van de drie Nokia Lumia's die we op 3 juli 13 juli gaan uitdelen. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.