Nieuws
26 juli 2011 - Ron Smeets

Win een LG Optimus 3D Speed én een LG Cinema 3D TV

3D is weer hot. Na enkele eerdere, mislukte, pogingen om 3D (en dan vooral de films) populair te maken (in de jaren 80 en 90) lijkt het 3D fenomeen, sinds de lancering van Avatar en diverse andere 3D films, nu wel aan te slaan, ook thuis. Je kunt bijna geen elektronicawinkel meer inlopen of er staan wel een hele sloot aan 3D TV's. En de eerste 3D telefoon, de LG Optimus 3D Speed is ook al op de markt. Hoog tijd voor een 3D wedstrijd dus ;-))

In samenwerking met LG organiseren wij (Mobile Cowboys), Android Planet en AndroidWorld een 3D wedstrijd waarbij je kans maakt op zowel een LG Optimus 3D Speed als een LG Cinema 3D TV. Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen.

Het is, zoals Bas van LG in bovenstaand filmpje zelf ook al verteld, vrij simpel. Je maakt tussen nu en uiterlijk donderdag 4 augustus om 23u59 een 2D filmpje met je mobiele telefoon of een andere video camera van een onderwerp, situatie of scene die je ook wel eens in 3D zou willen opnemen. Het filmpje mag maximaal 1 minuut lang zijn en er mag niet in geknipt worden. Het moet dus in 'one take' opgenomen worden.

Het filmpje dat je wilt insturen kun je uploaden naar YouTube en vervolgens inzenden via het LG kanaal. Ga hiervoor naar www.youtube.com/lgnederland en klik op ‘Bericht verzenden’. Hiermee ga je ook akkoord met de actievoorwaarden.

Alle filmpjes worden dus ook via het LG YouTube kanaal gepubliceerd. De zes deelnemers met het leukste filmpje krijgen van ons een LG Optimus 3D Speed om het filmpje zelf op te nemen - in 3D! Op donderdag 18 augustus worden de zes finalisten met hun vrienden uitgenodigd in de LG Showroom in Amstelveen, om hun filmpje op een LG Cinema 3D televisie te laten zien. Heb jij het leukste 3D filmpje gemaakt? Dan mag je de LG Cinema 3D televisie mee naar huis nemen! En de LG Optimus 3D Speed, die mogen de zes finalisten natuurlijk ook houden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.