Nieuws
21 september 2018 - Ron Smeets

Win een Gear4 hoesje voor je peperdure iPhone Xs of Xs Max Wij geven dit weekend vijf Gear4 hoesjes en een screenprotector weg, maar daar moet je wel wat voor doen

Heb jij de nieuwste iPhone Xs of Xs Max al gekocht? Dan weet je wat die kost en dat het verstandig is om het toestel te beschermen voor een onfortuinlijke val of krassen die kunnen ontstaan in je tas of broekzak. Omdat je met de aanschaf van je gloednieuwe iPhone Xs of Xs Max al meer dan genoeg (en volgens mij veel te veel) geld hebt uitgegeven verloot ik dit weekend 3 iPhone Xs hoesjes van Gear4, 2 iPhone Xs Max hoesjes van Gear4 en voor diegenen die persé geen hoesje willen maar toch krassen op het scherm willen voorkomen verloot ik een screenprotector, ook van Gear4. De fabrikant van robuuste hoesjes leverde deze week een doos met iPhone covers bij mij af. Variërend van doorzichtige D3O backcovers tot en met heavy impact hoesjes. Die stuurden ze op zodat ik ze kan testen, maar dat had ik toevallig net al gedaan getuige deze videoreview. Daarom geef ik ze dus weg, met dank aan Gear4 dus.

Wat moet je doen?
Heel simpel. Stuur een foto van jezelf met je nieuwe iPhone Xs of Xs Max naar mwc@mobilecowboys.nl of post de foto als reactie onder het facebook bericht van de winactie. Mailen én of facebook posten mag ook, maar iedereen maakt natuurlijk maar één keer kans. Dat is wel zo eerlijk. Laat ook duidelijk zien of je de Xs of Xs Max hebt. In de loop van de komende week worden de vijf hoesjes en screenprotector (zie foto hieronder) onder de inzendingen verloot. Winnars die gemaild hebben krijgen meteen bericht. Eventuele facebook winnaars worden via een reactie op hun facebook post op de hoogte gebracht. Succes!