Nieuws
09 november 2009 - Casper de Zoete

Win een BlackBerry met abonnement op jouw universiteit

Vodafone organiseert in samenwerking met BlackBerry (RIM) de actie 'The BlackBerry Hideout'.

Studenten aan tien Nederlandse universiteiten maken een week lang iedere dag kans op een BlackBerry Curve 8520 inclusief abonnement.

Centraal staan Benoit Joubert en David Parker: twee medewerkers van BlackBerry die op iedere universiteit in Nederland iedere dag lang één toestellen verstoppen en dat vijf dagen lang. Met behulp van 'The Clues' (tips) op de website kun je de precieze locatie van de Blackberry's achterhalen. De actie begint volgende week maandag en duurt tot en met vrijdag. Iedere dag is er dus een telefoon te vinden op jouw universiteit. Belangrijke spelregel is dat de winnaar dient ingeschreven te staan bij de universiteit waar het toestel wordt gevonden.

De winnaar wint niet alleen de BlackBerry Curve 8520, maar kan daarnaast ook een jaar lang gratis gebruik maken van een Vodafone basis abonnement ter waarde van € 17,50 per maand i.c.m. een BlackBerry Internet Service Nationaal abonnement van € 17,85.

Naast de website kan je actie ook volgen op Hyves, Facebook en Twitter. De actie is ontwikkeld door Achtung!, welke ook acties als 'Upgrade a Stranger' (Vodafone) en 'Pak de Polo' (Volkswagen) ontwikkelde.

Speurtochten lijken de laatste tijd steeds populairder om een nieuw toestel onder de aandacht te brengen. Zo was er in mei en juni de 'Search for N' waarbij de deelnemers een Nokia N97 konden winnen. In juli volgde HTC met de 'Vind jouw HTC'-actie, waarbij er 75 HTC Hero's werden weggegeven. Nu volgt dus Vodafone met 'The BlackBerry Hideout'.

Ik ben benieuwd wat jullie van al deze acties vinden en wie er aan deze nieuwe speurtocht gaat meedoen, laat het weten in een reactie!

Over de auteur: Casper de Zoete