Toestellen
05 oktober 2009 - Ron Smeets

Win deze week 'n Sony Ericsson Aino

Sinds vorige week donderdag loopt onze prijsvraag rondom de Sony Ericsson Aino. Wil jij kans maken om er eentje te winnen? Lees dan verder.

Ten eerste moet je in het bezit zijn van een PlayStation 3. Dan kun je het toestel tenminste ook ten volle gaan gebruiken, toch? Wat hoor ik nu? Is dat oneerlijk voor iedereen die geen PS3 heeft? Ach, daar hebben jullie eigenlijk ook wel weer gelijk in. Goed, je hoeft zelf geen PS3 te hebben. Als je maar in de buurt kunt komen van een PS3. Wat moet je doen?

Maak een foto van jezelf, al gamend of in een andere originele pose (wel netjes blijven ;-)) samen met een PS3 en mail die uiterlijk vrijdag 9 Oktober naar aino@mobilecowboys.nl Op zaterdag 10 Oktober maak ik dan de gelukkige winnaar van een nagelnieuwe Sony Ericsson Aino hier bekend. En natuurlijk wordt de winnende foto ook geplaatst.

Een tip voor iedereen die zelf geen PS3 heeft en ook niemand kent die er wel eentje heeft. Ga naar de lokale MediaMarkt, It's of een gameshop en laat je daar op de foto zetten met het console. ik ben benieuwd welke creatieve kiekjes we binnen gaan krijgen. Dat op zich is waarschijnlijk al een artikel waard ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.