Nieuws
01 maart 2011 - Ron Smeets

Win de MWC #Übergoodiebag van Beste Product

Tijdens het Mobile World Congress hebben wij ook een dag meegedaan met de #Goodiebag acties. Vandaag geven onze collega's van Beste Product (waar Cowboy Dennis zijn dagen doorbrengt ;-)) nog één #Übergoodiebag weg. En ja, dat is er eentje om niet te versmaden.

Behalve een aantal leuke (bluetooth) gadgets, snuisterijen en een Acer Liquid Metal smartphone zit er namelijk nóg een toestel in. Eentje die op het moment van de verloting nog niet in de winkels te vinden is. Wil je weten welke, dan moet je toch echt even onderstaand filmpje bekijken.

Om mee te doen met de verloting moet je, net als in Barcelona, zorgen dat je @BesteProduct op twitter volgt en deze tweet retweeten. De actie loopt tot vanmiddag (1 maart) 16u00. Kort daarna verschijnt op Beste Product een filmpje waarin de winnaar bekend gemaakt zal worden. Ow ja, als je dubbel kans wilt maken op de #Übergoodiebag dan moet je je ook even inschrijven voor de nieuwsbrief van Beste Product. Dan wordt je naam twee keer in de deelnemerslijst gezet. Extra retweeten heeft geen zin want die worden ontdubbeld, maar je kunt natuurlijk wel met verschillende twitter- en email accounts meedoen om nóg meer kans te maken ;-)) Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.