Nieuws
18 april 2011 - Ron Smeets

Win 1 van de 100 verstopte HTC Smartphones op Goede Vrijdag

Eieren zoeken is een traditie die met Pasen vooral leuk is voor de kleintjes. HTC organiseert op Goede Vrijdag (22 april) echter een eier-zoektocht die ook voor volwassenen erg interessant kan zijn.

Die dag verstopt de fabrikant namelijk 1000 eieren in en rond het Olympisch Stadion in Amsterdam. In deze eieren bevindt zich een voucher met een kraslaag. Op 100 van die vouchers staat de naam van een HTC smartphone. Je kunt dus, met een beetje geluk, een HTC Desire S, Dezire Z, Wildfire of Incredible S winnen.

Om het een beetje leuk te houden worden alleen de eerste 500 personen die zich op Goede Vrijdag, 22 april, vanaf 11u00 melden tot het Olympisch Stadion en de zoektocht toegelaten. Het startschot voor de zoektocht wordt om 11u30 gegeven. Meer informatie en alle spelregels vind je op HTCtje.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.