Toestellen
08 januari 2008 - Ron Smeets

WiMax versie van de LG KS20 in Las Vegas

Op de stand van LG in Las Vegas ontdekte Gearlog een WiMax toestel van LG dat verdacht veel lijkt op de KS 20 die hier in Nederland al te koop is.

Volgens de spotter heeft hij meer weg van de LG Prada, maar dat kan natuurlijk iiggen aan het feit dat de KS 20 in de VS nog niet in de winkels ligt.

Enfin, het WiMax toestel van LG dat in Las Vegas getoond wordt heeft een Qualcom 400MHz processor met 128MB RAM, Windows Mobile 6 Pro en een QVGA Touchscreen display.

Volgens de LG medewerker kan het toestel gesprekken naadloos overhevelen van GSM-, via CDMA-, naar WiMax netwerken (of elke andere willekeurige combinatie).Gerelateerde links:
LG KS20 ook naar Amerika
LG KS20 met de stille trom gelanceerd
LG KS20 primeur op de IFA
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Windows Mobile Smartphone met WiMax van LG
Nokia toestellen krijgen WiMax
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.