Toestellen
22 maart 2011 - Ron Smeets

'William & Kate' mobieltje van Alcatel One Touch in Engeland

Engeland staat al weken (nee, maanden) in het teken van het huwelijk tussen Prins William en Kate Middleton. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Alcatel One Touch een 'William & Kate' mobieltje op de markt gebracht.

Aan de voorzijde prijkt de Union Jack en op de achterkant staat de datum van het huwelijk (29 april 2011) en de letters 'C' en 'W'. Die staan echter niet voor Kate en William, maar voor 'Carphone Warehouse', de retailer die het toestel in Engeland exclusief gaat verkopen.

Behalve de uiterlijke 'koninklijke' kenmerken is deze Alcatel ook voorzien van een 'Kate & William' wallpaper en de bekende Wedding March ringtone. Kortom, echt een toestel voor de koninklijke, Engelse, fans. Duur is hij gelukkig niet. Hij kost los, in combinatie met een prepay kaart, £14,95 (ca. 18 Euro). Het zal mij benieuwen hoeveel van deze toestellen de komende weken verkocht gaan worden in Engeland. Ik hoorde vanochtend nog dat de verkoop van 'Wedding Merchandise' zoals mokken, t-shirts en dergelijke nog niet echt voortvarend loopt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.