Nieuws
28 juni 2010 - Casper de Zoete

Wildfires te winnen bij HTC-acties *update*

HTC organiseeert deze zomer twee acties waarmee HTC's nieuwe Android-toestel, de HTC Wildfire, te winnen is.

Update: Sinds vandaag is er meer informatie bekend over de acties.

Vanaf vandaag is op de website HTCtje.nl te lezen dat er vanaf 5 juli plaatsnamen zullen verdwijnen van de kaart en dat de actiedag van de actie 'Shop on Fire' zal zijn op zaterdag 7 augustus.

De 'HTC Columbia Tour'-bus zal in tegenstelling tot eerdere berichten niet veertig maar zestig locaties aandoen.

Artikel d.d. 21 juni 2010:

De eerste actie lijkt een beetje op de HTC Hero-weggeefactie van vorig jaar, 'Vind jouw HTC Hero'. In navolging van dezesuccesvolle actie organiseert HTC ook deze zomer een actie: 'The shop, the shop, the shop is on Fire!'.

Op de website HTCtje.nl zijn dertig plaatsnamen, verspreid door het land, zichbaar op een kaart. Op deze kaart verdwijnen vanaf 5 juli steeds meer naamborden en uiteindelijk blijft er één plaats over op de actiedag, zaterdag 7 augustus, waar de actieshop zich bevindt.

Om 12.00 uur exact wordt de actieshop symbolisch afgesloten met gele tape en iedereen die zich op dat moment bevindt in deze winkel krijgt een HTC Wildfire. Het lijkt erop dat de actie slechts één dag duurt. Het is dus zaak dat je op de juiste tijd op de juiste plaats bent!

Voor de tweede actie, de HTC Columbia Tour, moet je een goede conditie en wielerbenen hebben. Veertien dagen lang, van 12 tot en met 25 juli, zal er een speciale bus van Team HTC Columbia door Nederland touren en maar liefst zestig locaties bezoeken.

De bedoeling is dat je de snelste tijd neerzet op jouw locatie, door zo hard mogelijk te fietsen. Er worden wedstrijdjes gehouden tussen twee personen, de snelste wint een shirt van de wielerploeg. Voor de dagwinnaar ligt er bovendien een gloednieuwe HTC Wildfire klaar. Je kunt binnenkort op de actiesite lezen wanneer de bus bij jou in de buurt is.

Over het toestel

De HTC Wildfire draait op Android 2.1 met HTC Sense en beschikt verder onder andere ook over een 3.2 inch capacatief touchsreen, een 5 megapixel camera met LED flitser, optisch trackpad, bewegingssensor, quad-band GSM met UMTS en HSDPA support, WiFi, Bluetooth en biedt ondersteuning voor een microSD-geheugenkaart.

De Wildfire zal ongeveer medio juli in Nederland verkrijgbaar zijn en de consumentenadviesprijs bedraagt 259 euro. De naam van het nieuwe toestel kon via Facebook worden gekozen en uiteindelijk koos 45 procent van kiezers voor 'Wildfire'.

Bekijk ook onze videopreview van de HTC Wildfire op het circuit van Zandvoort.

htc-zomeractieshoponfire1htc-zomeractiehtccolumbiatour-update

Over de auteur: Casper de Zoete