Nieuws
17 augustus 2010 - Ron Smeets

Wil jij nu al een avondje met de Nokia N8 'spelen'?

De Nokia N8 zal op z'n vroegst pas medio september aan de eerste Nederlandse klanten worden uitgeleverd en voordat het toestel ook in de offline shops te koop is zijn we nog enkele weken verder.

Nokia Nederland organiseert samen met enkele online nieuws sites, waaronder dus ook Mobile Cowboys, op woensdag 25 Augustus (ja, dat is al over acht dagen!) in Amsterdam een 'N8 meeting' en jij kunt daar bij zijn. Ik mag namelijk tien lezers uitnodigen die op die avond met de N8 mogen komen spelen.

Voor hapjes en drankjes worden gezorgd en zoals gezegd kun je daar als een van de eerste Nederlanders de Nokia N8 uitproberen, ruim een maand voordat hij in de winkels zal liggen. De vraag die nu natuurlijk op ieders lippen ligt is wat je moet doen om een uitnodiging te ontvangen voor die avond.

Wees gerust, ik ga er geen moeilijke prijsvraag van maken maar je moet er natuurlijk wel iets speciaals voor doen om bij de eerste Nederlanders te mogen horen die de N8 live kunnen uitproberen. De Nokia N8 is, zoals jullie ook in mijn 'eerste indruk review' hebben kunnen lezen, bovenal een multimedia toestel. De 12 megapixel camera met 28mm Carl Zeiss objectief, Xenon flitser en 720p HD video opname zijn de meest opvallende blikvangers van deze nieuwe N-Series uit Finland.

Om kans te maken op een van de tien toegangskaarten die ik mag uitdelen voor het N8 event schrijf je, in maximaal 150 woorden, op wat JIJ zou doen als je de camera kwaliteiten van de Nokia N8 zou gaan uittesten. Laat je fantasie de vrije loop maar hou het wel netjes. Stuur jouw inzending uiterlijk zondag 22 Augustus vóór 15u00 per email naar n8@mobilecowboys.nl (svp niet inzenden door middel van een reactie hieronder te schrijven ;-)) Maandagmiddag worden de tien gelukkigen, een keuze uit de meest originele inzendingen, bekendgemaakt. Zij ontvangen dan de verdere details. Zorg er dus voor dat je die woensdag avond vrij houdt, als je meedoet!

Het programma voor de N8 avond op woensdag 25 Augustus:
18.30 u. welkom (Nokia zorgt gedurende de avond voor drankjes en voor aanvang staan er broodjes kroket)
19.00 u. welkomswoord door Nokia
19.00 – 21.00 u. centrale demo
21.00 u. 5 demo hoeken voor kleinschalige demo’s, mogelijkheden zelf met toestel te spelen.
22.00 u. drankjes, hapje en afsluiting.

Lokatie: Westerliefde op het Westergasterrein in Amsterdam.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.