Nieuws
20 augustus 2010 - Ron Smeets

Wil jij kans maken op een avondje met de N8?

Eerder deze week meldde ik al dat jullie, de lezers van Mobile Cowboys, kans kunnen maken om uitgenodigd te worden voor een avondje met de Nokia N8, ruim voordat het toestel in de winkels zal liggen.

Om kans te maken op een van de tien toegangskaarten die ik mag uitdelen voor het N8 event schrijf je, in maximaal 150 woorden, op wat JIJ zou doen als je de camera kwaliteiten van de Nokia N8 zou gaan uittesten. Laat je fantasie de vrije loop maar hou het wel netjes. Je kunt nog tot aanstaande zondagmiddag (22 augustus, 15u00) je creatieve ideëen mailen naar n8@mobilecowboys.nl. De winnaars worden maandagochtend bekendgemaakt

De avond wordt aanstaande woensdag (25 augustus) georganiseerd in Amsterdam. Het complete programma en de locatie kun je hier vinden. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.