Nieuws
06 augustus 2014 - Ron Smeets

Wil jij een Nokia 225 Dual Sim winnen?

Regelmatige bezoekers weten inmiddels wel dat ik in het uiterste Zuiden van Nederland woon en werk. Dat betekent ook dat ik regelmatig in het buitenland vertoef. De Belgische en Duitse grens liggen amper op 10 minuten rijden en ook Frankrijk en Luxemburg zijn voor mij doorgaans sneller te bereiken dan Amsterdam.

Je kunt dus wel stellen dat ik tot de doelgroep van dual sim gebruikers behoor. Nu wil het geval dat ik altijd over meer dan voldoende testtoestellen kan beschikken. Samen met Nokia kwam ik zo op het idee om eens iets te doen voor iedereen werkt of woont in een streek langs de grens met België of Duitsland, of gewoon regelmatig in het buiteland zit. En natuurlijk ook handig voor iedereen die twee mobiele nummers heeft maar geen twee toestellen mee wilt sjouwen. Daarom geven we de komende dagen vier keer een Nokia 225 Dual SIM toestel weg. Wat moet je doen?

Stuur een mail naar redactie@mobilecowboys.nl waarin je kort maar krachtig vertelt waarom jij graag een dual sim toestel zou willen hebben. Woon je in Nederland en werk je in het buitenland? Reis je veel? Enfin, bedenk iets origineels en wie weet behoor jij straks tot een van de vier gelukkigen die voortaan nog maar één toestel hoeven mee te nemen als je de grens over gaat ;) Ow, en je hoeft natuurlijk niet persé in een grensstreek te wonen om mee te kunnen dingen naar een Nokia 225 Dual Sim. Meedoen kan tot en met zondag 10 augustus. Maadag 11 augustus worden de vier gelukkigen bekend gemaakt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.