Nieuws
20 mei 2009 - Ron Smeets

Wil jij de eerste Nederlander worden met een Nokia N97 ?!?

Update - 2 Juni, 13u00: Vraag 5 staat online.
Update - 31 Mei, 13u00: Vraag 4 staat online.
Update - 30 Mei, 13u00: Vraag 3 staat online.
Update - 28 Mei, 13u00: Vraag 2 staat online.
Update - 26 Mei, 13u00: Vraag 1 staat online.

Update: Kijk hier voor tips.

Klinkt te mooi om waar te zijn, of niet? Nee, het is serieus mogelijk. Nokia heeft namelijk samen met ons de actie ‘Search for N’ gelanceerd waarbij drie gelukkigen niet alleen een N97 kunnen winnen maar hem ook vóórdat hij officieel in de Nederlandse winkels ligt al in handen krijgen.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Op 26, 28, 30, 31 Mei en 2 Juni verschijnt, telkens precies om 13u00, een ‘Clue’ op MobileCowboys. Die Clue leidt naar een antwoord (vijf in totaal dus) dat ergens op de site verstopt zal worden.

Het antwoord van de dag blijft online staan vanaf 13u00 tot 12u59 op de dag dat de volgende Clue en antwoord online verschijnen. Kortom, je zult dus iedere dag (of twee dagen, zie schema hierboven) Mobile Cowboys moeten bezoeken om de juiste antwoorden te vinden. De zes lezers die op 2 Juni het eerst alle vijf de antwoorden per mail sturen naar SearchForN@mobilecowboys.nl worden enkele dagen daarna uitgenodigd voor een ultieme speurtocht, ‘The Search For N’, ergens in Nederland. De eerste drie deelnemers die op de plek arriveren waar deze Clue staat krijgen direct uit handen van Nokia en Mobile Cowboys een N97. How cool is that!!!

De actie maakt deel uit van de wereldwijde promotiecampagne ‘Search for N’ voor de N97 en wordt in Nederland door Mobile Cowboys en All About Phones in samenwerking met Nokia verzorgt. In totaal zullen begin Juni dus zes gelukkige Nederlanders een N97 winnen, drie MC lezers en drie AAP lezers.

Omdat we willen voorkomen dat er een discussie of zelfs rellen ontstaat rondom deze actie, de N97 is immers een van de meest gewilde nieuwe Nokia’s,  zijn er natuurlijk wel een aantal, eenvoudige, spelregels.  De inzendingen moeten compleet zijn (alle antwoorden op de Clue’s moeten dus gevonden worden), je moet je Mobiele telefoonnummer en complete NAW-gegevens erbij vermelden en iedereen mag slechts één deelname inzenden. Het heeft geen enkele zin om meerdere inzendingen te mailen want de zes gelukkigen worden uitgekozen naar aanleiding van de binnenkomst van de mails bij ons. (De tijd van je PC aanpassen helpt ook niet). Bij het vermoeden van fraude, of als je (stiekem) toch meerdere oplossingen instuurt dan wordt je uitgesloten van verdere deelname. Iedereen heeft dus evenveel kans om te winnen, mits je natuurlijk alle juiste antwoorden hebt weten te vinden.

http://www.youtube.com/watch?v=FVpBviL5LiA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.