Nieuws
13 augustus 2009 - Ron Smeets

Wil jij dat T-Mobile Visual Voicemail voor Android aanzet?

Als je een iPhone van T-Mobile hebt dan kun je gebruik maken van de handige Visual Voicemail optie. Althans, er zijn genoeg mobiele bellers die dit handig vinden. Ik ben helemaal geen fan van Voicemail, maar dit ter zijde.

Inmiddels zijn er ook al een aantal landen te vinden waar Visual Voicemail ook al beschikbaar is voor Android gebruikers. Helaas hoort Nederland daar niet bij.

De boys en girls van Androidworld zijn daarom een petitie gestart om T-Mobile Nederland er toe te bewegen Visual Voicemail ook voor alle Android gebruikers te activeren. Stem bij Androidworld op jouw keuze en laat een reactie achter.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.