Toestellen
11 september 2013 - Ron Smeets

Wil jij als eerste 'spelen' met de Nokia Lumia 1020?

Op 25 septermber zal Nokia bekend maken wanneer de Lumia 1020 in de Nederlandse winkels zal verschijnen. Diezelfde dag kun jij, als je bij een van de vijf gelukkigen hoort, het toestel al even uitproberen.

Ik mag namens Mobile Cowboys namelijk vijf lezers uitnodigen die op 25 september vanaf 19u00, ergens in Amsterdam (de exacte lokatie wordt later bekend gemaakt), een avond met de Lumia 1020 mogen komen 'spelen'. Behalve het toestel wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Nu willen jullie natuurlijk nog weten wat je er voor moet doen... toch?

Welnu, ik ga het niet te moeilijk maken. Schrijf in een originele, ludieke of gewoon grapige reactie onder dit artikel waarom jij vindt dat je absoluut aanwezig moet zijn bij de exclusieve Lumia 1020 avond. Zorg wel dat je ook je email adres invult. Die wordt natuurlijk niet gepubliceerd en ook niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden maar is puur bedoeld om er voor te zorgen dat ik met de vijf geselecteerde winnaars in contact kan komen en Nokia jullie de routebeschrijving kan doen toekomen. Ow, en zorg dat je woensdag 25 september vanaf 19u00 vrij houdt in je agenda ;-)

Deelnemen aan deze actie kan tot woensdag 18 september 17u00. Reacties die na dat tijdstip binnenkomen dingen helaas niet meer mee. De vijf gelukkige winnaars krijgen in de loop van donderdag (19 september) bericht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.