Toestellen
18 september 2014 - Ron Smeets

Wil jij als eerste een iPhone 6 thuis geleverd krijgen?

Komende nacht staan een paar duizend iPhone kopers net over de grens uren in de rij om de nieuwe iPhone 6 of 6 Plus te bemachtigen. Nederland is een week later, 26 september, aan de beurt.

Typhone bedacht dat in de rij staan eigenlijk niet meer van deze tijd is en dus leveren zij, net als altijd, de iPhone 6 (Plus) gewoon bij je thuis af. Ze snappen echter ook dat veel iPhone fans het toestel heel graag zo snel mogelijk in handen willen hebben. Daarom maakt iedereen die vanaf morgen een iPhone 6 (Plus) bestelt kans op levering kort namiddernacht op 26 september; uren voordat andere winkels open gaan of bestellingen uitleveren.

Om kans te maken op de nachtelijke levering van je nieuwe iPhone kun je vannacht, 19 september, vanaf zes minuten over twaalf een toestel bestellen in combinatie met een abonnement. Na het weekend worden willekeurig een aantal kopers geselecteerd bij wie de bestelde iPhone 6 (Plus) in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 september tussen 0u00 en 02u00 afgeleverd kan worden. Uiteraard moet je dan wel thuis zijn. Daarvoor neemt Typhone voor woensdagmiddag contact met je op.

Hoewel de klanten voor de nachtlevering dus willekeurig geselecteerd worden helpt het wel om zo snel mogelijk te bestellen als je daarvoor in aanmerking wilt komen. De voorraad iPhones is niet onbeperkt en zoals overal geldt ook hier 'wie het eerst komt...' De site voor het bestellen van een iPhone 6 of 6 Plus gaat komende nacht om 0u06 live op www.typhone.nl/iphone.

Iedereen die de komende dagen een iPhone 6 (Plus) bij Typhone bestelt en die niet bij de gelukkigen hoort die hem 's nachts al geleverd krijgen kan het toestel in de loop van de ochtend of middag op 26 september verwachten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.