Nieuws
03 januari 2012 - Ron Smeets

Wil je een Lumia 800, Galaxy Nexus of Xperia Arc S winnen?

De dag voor Kerstmis startte onze grote eindejaarsverloting. Daarbij kun je kans maken op een van de drie high end smarphones die we verloten als Mobile Cowboys de 10.000e Twitter volger binnensleept.

Op dit moment staat de teller al boven de 9270. We hebben dus al meer dan 700 nieuwe volgers erbij gekregen en over ruim 720 volgers is het zover. 

Ga @mobilecowboys dus volgen en maak kans op een Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Nexus of Sony Ericsson Xperia Arc S. Aan het eind van de dag dat de 10.000e volger bereikt is worden de drie toestellen verloot. iedereen die Mobile Cowboys volgt maakt dus kans en je hoeft dus niet precies nummer 10.000 te zijn ;-)) Als we die dag bijvoorbeeld uitkomen op 10.050, dan maken die laatste 50 volgers ook gewoon nog kans om een super smartphone te winnen!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.