Toestellen
28 november 2010 - Ron Smeets

Wij van Dell adviseren Dell

Videodemo's zoals deze van de Dell Aero zorgen altijd wel voor een glimlach op mijn gezicht. Heerlijk om te zien hoe de PR mevrouw, Linda Logan, van de Amerikaanse fabrikant deze redelijk standaard uitgevoerde Android smartphone de hemel in prijst. Ach, het is zondag ochtend en dan wordt er wel meer de hemel in geprezen ;-)))

De Dell Aero dook overigens zo'n anderhalf jaar geleden voor het eerst in de geruchtencircuits op en is momenteel alleen nog in het thuisland van Dell te koop.

Eigenlijk is het enige opvallende (en afwijkende) aan de Dell Aero het feit dat de drie 'Android' toetsen bij dit toestel aan de zijkant zitten. Of dat echt handig is vraag ik mij af. Het zal in ieder geval wel wennen zijn als je eerst een ander Android toestel gehad hebt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.