Entertainment
23 december 2006 - Ron Smeets

Wii Remote niet goed voor je gezondheid

Mocht je op de valreep nog op zoek zijn naar een gadget kado-idee, dan is de Wii in ieder geval geen goed plan.

Zie hier de gevolgen van iets te enthousiast gamen met de Wii-mote in de hand. Of moet ik zeggen vliegend door de kamer ;-)

Bron: EngadgetGerelateerde links:
Nintendo Wii release een stuk rustiger verlopen
Nintendo Wii ontleedt
Meer dan 3 keer zoveer Wii's dan PS3's verkocht in de VS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314