Accessoires
02 februari 2007 - Ron Smeets

Wii binnenkort ook in diverse kleuren

Dit is ook een trend aan het worden (als het dat niet al was). Steeds meer mobiele toestellen en andere gadgets worden in meerdere (zoete) kleurtjes uitgevoerd.

Volgens een anonieme bron binnen Nintendo bereidt de fabrikant een aantal gekleurde versies van de Wii voor. Zoals op de foto hierboven te zien is zal de binnenkort Wii ook in gifgroen, zwart en rood verkrijgbaar zijn. Wanneer precies liet de tipgever zich niet ontvallen.Gerelateerde links:
iPod Shuffle in 4 nieuwe kleuren!
Nieuwe Sharp 812SH in 20 kleuren
The United Colours of Benetton Phones
Samsung's iPod GSM nu ook in zes kleuren
Kleurrijke Palm Treo 680 gepresenteerd
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
Moto PEBL kiest kleur
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.