Nieuws
14 mei 2010 - Ron Smeets

WiFi Sync voor de iPhone afgekeurd door Apple

Enkele weken geleden dook de iPhone WiFi Sync app voor het eerst op, een service waar heel veel iPhone gebruikers blij mee zouden zijn. Helaas, en niet geheel onverwacht, heeft Apple de applicatie afgekeurd en zal hij dus niet in de App Store verschijnen.

Toch hebben de makers WiFi Sync wel uitgebracht via Cydia, het 'App Platform' voor ge-jailbreak-te iPhones. WiFi Sync kost daar 10 dollar. Hieronder kun je nog een demo video van de App bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.