Entertainment
10 augustus 2016 - Redactie MobileCowboys

WiFi Camper zorgt voor gratis internet onderweg naar het zuiden

Afgelopen weekend was het weer Zwarte Zaterdag, en Telfort toerde met een speciale WiFi Camper naar de drukste wegen richting Frankrijk.

Nog even wat nummers aan je Spotify playlist toevoegen, de Lonely Planet downloaden of het weerbericht checken. Het was allemaal mogelijk. In een straal van zo'n 300 meter van de WiFi Camper kon men free of charge internetten. Iets dat de lange reis richting het zuiden weer een iets aangenamer maakte.

Daarnaast werden weggebruikers eveneens getipt hoe ze tijdens de vakantie maximaal en voordelig van hun telefoon kunnen genieten. De telecom provider zet de hele zomer on-the-spotvertising in en komt met handige tips om je telefoon vakantie-klaar te maken.

WiFi Camper

De WiFi Camper vertrok zaterdag vanuit Nederland op weg naar de Route du Soleil, op zoek naar files. Wie al kruipend over het asfalt nog even die app wilde downloaden of de smartphone vakantie-proof wilde maken, deed dat voordelig door gratis in te loggen op Telfort WiFi. Hiermee heeft het vakantiegangers on the spot een handje geholpen.

https://youtu.be/Yw-5FJEXQos

Via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl