Nieuws
07 oktober 2005 - Ron Smeets

WiFi antenne met 5km bereik

Het Japanse Maspro heeft enkele WiFi antenne boosters ontwikkeld die het mogelijk maken om het bereik van je WiFi verbinding tot maximaal 5 km uit te breiden.

Er zijn verschillende modellen, die hier beschreven worden, maar hou wel je credit card bij de hand. De prijzen varieren tussen de 4 en 5 duizend Dollar!

Voorlopig zijn de antennes alleen in Japan te koop en Maspro heeft nog geen plannen om haar business uit te breiden naar de VS of Europa.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.