Accessoires
02 oktober 2005 - Ron Smeets

Wielen voor je mobieltje

Het zou voor de hand liggen als dit een Sony Ericsson gadget was. Zij zijn namelijk de 'uitvinders' van de Jog-Wheel en de Bluetooth Car.

Nu zijn er de GSM wielen waarmee je je mobieltje kunt omtoveren in een soort van matchbox autootje. Leuk voor als je ff niets te doen hebt.

Er zijn twee modellen, handbediening en de zogenaamde terugtrek veer om 'm op eigen houtje te kunnen laten racen. Kijk wel uit voor de rand van de tafel, of beter gezegd de val die direct daarna volgt, en muren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.