Accessoires
17 oktober 2006 - Ron Smeets

Wie de schoen past. . . stopt z'n GSM er in

De dames van Shiny Shiny vonden deze GSM houders of tasjes in de vorm van trendy damesschoenen.

OK, weer eentje om toe te voegen aan de vele vreemde GSM tasjes die ik de afgelopen jaren tegengekomen ben, was het eerste wat in mij opkwam, maar enkele minuten later kon ik daar een toch een aantal potentiele succesnummers aan toevoegen. Ik noem er alvast drie:

Ongetwijfeld bedacht in het kielzog van het succes van de iPod en Nike combinatie. Een Nokia 'Flower Power' of L'Amour toestel erbij leveren en je hebt een bestseller.

Natuurlijk zijn de schoen-houders in damesmodellen vormgegeven want veel vrouwen hebben nu eenmaal een zwak voor het kopen van nieuwe schoenen. Maak ze zo draagbaar dat je er ook op kunt lopen terwijl de GSM erin opgeborgen zit en hupsakee. . . weer een bestseller. Kun je er meteen een bluetooth headset bijleveren.

Het is bijna alweer Sinterklaas en dan stoppen miljoenen kinderen dagelijks vanalles in hun schoen voor Sint, Piet en Americo. Het zou natuurlijk bijzonder origineel zijn als de Sint op zijn beurt een van deze, gevulde, schoenen zou terugzetten.

Nog iemand een idee?Gerelateerde links:
Ophokplicht voor mobieltjes
Handige GSM houder
Brei je eigen GSM tasje
Trillende tas voor je mobieltje
Prehistorische GSM houder
GSM autostoeltje
Louis Vuitton kleedt nieuwe B&O GSM aan
GSM sok wordt populair
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.