Nieuws
22 december 2011 - Ron Smeets

Whatsapp voor de iPhone tijdelijk gratis

Ik denk dat zo ongeveer iedereen Whatsapp wel kent. De app is voor niet voor alle platformen gratis. In de App Store kost Whatsapp normaal 99 cent. Geen enorm bedrag, maar gratis is altijd beter, toch? ;-)

Welnu, speciaal voor de kerstdagen is Whatsapp nu tijdelijk ook gratis te downloaden in de App Store.

Mocht je Whatsapp dus nog niet op je iPhone hebben staan, maar hem wel willen gebruiken, dan is nu dus het moment om hem te downloaden en een eurootje te besparen ;-) Bij Android en Nokia (Symbian) moet je na een jaar 1.99 per jaar betalen. Voor Windows Phone, Nokia S40 en BlackBerry is de app wel gratis te downloaden en gebruiken. Je moet natuurlijk wel een data abonnement (of prepay bundel) hebben. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.