Nieuws
15 juli 2011 - Ron Smeets

WhatsApp nu ook voor S40 toestellen

WhatsApp is, naast Ping en andere 'chat applicaties', behoorlijk populair aan het worden.

De makers van de app hebben nu ook een versie voor S40 toestellen van Nokia gemaakt. Op dit moment is die versie WhatsApp alleen nog geschikt voor de Nokia C3-00 en de X2-01, maar het is de bedoeling dat er meerdere S40 toestellen aan dat lijstje toegevoegd gaan worden.

Mocht je WhatsApp op je Nokia C3 of X2 willen installeren, surf dan met je toestel naar http://whatsapp.com/s40 en de rest gaat vanzelf ;-) Ow ja, het is nog een zogenaamde 'piblic beta versie, dus als je problemen tegenkomt dan zou WhatsApp het op prijs stellen dat je ze daarvan op de hoogte stelt zodat ze WhatsApp voor S40 toestellen verder kunnen verbeteren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.