Nieuws
25 september 2011 - Ron Smeets

WhatsApp en eerste Nokia app in de Windows Phone Market

WhatsApp is een van de populairste (mobiele) messaging applicaties. Sinds vandaag is er ook een Windows Phone versie van. Goed nieuws voor die enkeling die al een Windows Phone smartphone heeft ;-)

Letwel, WhatsApp werkt pas nádat de Mango (Windows Phone 7.5) update geinstalleerd is. Dat duurt voor de meesten nog een paar weken. Ik heb hem wel al even geinstalleerd, maar nog niet gebruikt.

WhatsApp voor Windows Phone 7 Mango:

De tweede bijzondere Windows Phone App die in de Marketplace staat, is de eerste (officiele) Nokia Windows Phone applicatie. Het betreft App Highlights, een applicatie waar je de nieuwste en 'hotste' apps kunt vinden. De Nokia App Highlights applicatie:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.