Social Media
31 mei 2015 - Ron Smeets

WhatsApp belfunctie eindelijk ook op weg naar Windows Phone Gespot in screenshot's van de nieuwe Windows Phone beta versie

Meer dan 95% van alle WhatsApp gebruikers kunnen de chat app ook al een tijdje gebruiken om elkaar mee te bellen. De Android en iOS versies hebben die functie namelijk al lang. Het lijkt er op dat Windows Phone gebruikers er ook niet al te lang meer op hoeven te wachten.

Op screenshots van de nieuwe beta Windows Phone versie van WhatsApp is de belfunctie namelijk te zien. Beta testers kunnen de app, en belfunctie, nu al gebruiken. De rest zal nog even geduld moeten hebben totdat de nieuwe app officieel gelanceerd wordt en beschikbaar komt. Ach, Windows Phone gebruikers zijn dat op zich natuurlijk wel gewend om wat langer op apps nieuwe functies te moeten wachten, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.