Nieuws
31 augustus 2014 - Ron Smeets

WhatsApp Android Wear update nu beschikbaar

De beta release was al een paar weken beschikbaar, maar nu heeft WhatsApp de definitieve Android Wear update update in de Google Play Store gezet.

Zoals gezegd heeft de nieuwste WhatsApp versie (2.11.362) vooral nieuwe, en verbeterde functies voor het gebruik van de chat applicatie op Android Wear smartwatches zoals de Moto 360 en de LG G Watch (R). 

Zo kun je nu op je Smartwatch niet alleen het laatst binnengekomen appje van een contactpersoon zien, maar ook de gespreksgeschiedenis tot maximaal een maand terug nalezen door naar 'beneden te scrollen'. Verder zijn ook wat kleine algemene verbeteringen in de Android Wear versie ingebouwd zoals het toevoegen van het tijdstip waarop een bericht geschreven is. 

Voor smartphone gebruikers heeft de update vooral wat algemene veranderingen zoals buxfixes en een betrouwbaardere berichten opslag.

Google Play Store link

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.