Geruchten
07 maart 2007 - Ron Smeets

Werkt Creative aan de ZenPhone?

Kort na de introductie van de Apple iPhone gingen al geruchten rond dat ook Microsoft met de gedachte speelt om een GSM versie van de Zune uit te brengen.

Een andere grote concurrent van de iPod en de Zune is natuurlijk de Zen van Creative. Het verbaast mij dan ook niet dat nu ook de geruchten aangewakkerd zijn over een mogelijke GSM versie van Creative's MP3 speler, de ZenPhone genaamd.

Volgens Epizenter dot net zou op het plaatje hierboven de Zen Phone afgebeeld staan. Feitelijk zie je een Creative xMod die gekoppeld wordt aan een GSM.

Die GSM zou dus voorzien zijn van dezelfde user-interface als de Creative Zen Vision en Vision W.Gerelateerde links:
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
Zune Phone dichterbij dan verwacht
Zune in twee weken naar 9% marktaandeel
De Zune en iPod fotoshoot. . .
Zen Vision:M versus iPod Video
Creative's antwoord op de iPod Video
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.